BEZOEK ONZE SHOWROOM

HOTEL DE KASTANJEFABRIEK!

Combineer je bezoek met een lekker weekendje weg
BOEK JE AFSPRAAK

VERZENDING, MONTAGE EN BETALING

Bij The Dutchwoodcraft Company geloven we in ons product. Als particulier hoeft u dan ook pas te betalen bij aflevering (uitgezonderd van kussens en accesoires die per post worden verstuurd) Bij grote, zakelijke bestellingen wordt er mogelijk een aanbetaling gevraagd.

KUSSENBESTELLINGEN

Kussens worden na betaling gemaakt in ons eigen naaiatelier. Levering vindt plaats door DHL pakketdienst binnen 2 weken. De verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal pakketten.
De verzendkosten verschijnen bij de checkout.

MEUBELBESTELLINGEN

Wij leveren en monteren de meubels bij u thuis of in de tuin. Bij meerdere meubels betaalt u slechts eenmaal de verzendkosten. (uitgezonderd zijn winkelinrichtingen). De levering moet binnen 50 meter van de parkeerplaats liggen. Wanneer dit niet het geval is en/of bij etageleveringen moet de klant zelf mensen regelen om de meubels naar de plek te brengen. Ook wanneer er andere bijzonderheden zijn wordt u geacht dit aan ons door te geven. Om de bezorgkosten laag te houden bezorgen wij in de meeste gevallen met 1 persoon, wij vragen in dat geval assistentie om de chauffeur te helpen bij het uitladen.

MONTAGE

Al onze meubels worden gemonteerd afgeleverd of gemonteerd op locatie. U hoeft zich geen zorgen te maken dat het bouwpakketten zijn.

De montagekosten zitten bij de verzendkosten in, er komen dus geen extra kosten bij.

BETALING

U kunt bij ons eenvoudig en veilig betalen.
- Pinbetalingen
- Contante betalingen
- Ideal/bancontact
- Bankoverschrijving

 

LEVERKOSTEN

De leverkosten in Nederland bedragen 79 euro
De leverkosten voor Belgie bedragen 99-129 euro afhankelijk van de postcode.
De leverkosten voor de rest van europa is afhankelijk van de postcode en verschijnt in de checkout.
Natuurlijk kunt u het ook afhalen in onze werkplaats.

LEVERTIJD

Om de leverkosten zo laag mogelijk te houden plannen we op route. Alle bestellingen worden per regio ingedeeld en worden tegelijk uitgeleverd. Dit wil zeggen dat de levertijd dus afhankelijk is van uw woonplaats. Wij streven ernaar de meubels binnen 3 weken te leveren. Voor binnen meubelen geldt een levertijd van 5 weken.