BEZOEK ONZE SHOWROOM

HOTEL DE KASTANJEFABRIEK!

Combineer je bezoek met een lekker weekendje weg
BOEK JE AFSPRAAK

"OLLIBOLLY"

Brigitte van Ollibolly heeft het plan uitgedacht en tekeningen aangeleverd. Wij zijn hiermee aan de slag gegaan en hebben de loungebank, hoekbank, barset, vuurtafel en buitenkeuken op maat gebouwd. Alle meubels zijn van Douglas behandeld met een grey wash olie. Weet u ook niet wat te doen met de ruimte in uw tuin? Neem contact op met Ollibolly.


"GARDEN BRUSSEL"

In Brussel hebben we de tuin van een kantorenpand mogen inrichten. De klant heeft zelf het plan aangeleverd waarna we zijn gaan produceren. Alle meubels zijn van Douglas hout gebouwd en behandeld met een naturel olie.

#GARDEN BRUSSEL


"MONTFERLAND HOVENIERS"

Voor Montferland Hovenier hebben we de tuinmeubels geleverd voor een tuinproject in Didam. Remco van Montferland heeft het plan aangeleverd zodat we snel konden leveren. De meubels zijn gemaakt van douglas balken 12x12cm en behandeld met een naturel olie, wat een lange levensduur garandeert.


"OLLIBOLLY PROJECT"

Wederom een project van Ollibolly. Brigitte van Ollibolly heeft de inrichting van dit tuinhuis ontworpen. Wij hebben vervolgens haar tekeningen vertaald naar onze productie. De bar is geheel op maat gemaakt uitgevoerd met dubbele koelkast. Alle meubels zijn gemaakt van Douglas hout en behandeld met naturel olie.


"TUINPROJECT UTRECHT"

In Utrecht hebben we deze tuin mogen inrichten. De loungebanken en tuinsets zijn gemaakt van steigerhout met kussens uit eigen naaiatelier. Ook heeft de klant ons gevraagd een trapje op maat te maken voor de jacuzzi. Alle meubelen zijn behandeld met een grey wash olie

#TUINPROJECT UTRECHT