BEZOEK ONZE SHOWROOM

HOTEL DE KASTANJEFABRIEK!

Combineer je bezoek met een lekker weekendje weg
BOEK JE AFSPRAAK

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Een buitenkeuken of loungebank koopt u natuurlijk niet zomaar. Uiteraard bent u op zoek naar het juiste zitcomfort, uitstekende houtkwaliteit, mooie accessoires en goed advies. In onze showroom vindt u dan ook meerdere loungebanken met verschillende kussensoorten. Wanneer u online een bank koopt krijgt u een stevig schuim, maar bent u op zoek naar een zachter schuim? Kom dan vooral onze kussens uittesten in de showroom!

Ruim 95% van onze buitenkeukens wordt op maat gemaakt. Wij bouwen de keuken zoals u dat wenst. Elke afmeting, inbouw bbq, koelkast, wasbak en kraan is mogelijk. Wij werken met uitsluitend A-merken, kwaliteit staat bij ons voorop. Is het niet prettig om alle mogelijkheden eerst te bekijken voordat u een grote uitgave doet? Wij hebben dan ook meerdere keukens in onze showroom staan. Daarnaast maken wij altijd eerst een tekening zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Naast de loungebanken en buitenkeukens zijn er meerdere tuintafels, salontafels, kussens, kindermeubelen en veel accessoires in onze showroom te vinden. Wij krijgen vaak de vraag of een bepaald meubel in de showroom te bekijken is. Wij hebben daarom onderstaand overzicht gemaakt welke meubels in de showroom te vinden zijn. Staat uw meubel er niet tussen? Deze selectie is zo samengesteld dat u altijd een goed beeld krijgt hoe onze meubels worden gemaakt en welke kwaliteit de meubels hebben. Het zitcomfort kunt u namelijk op elke bank uittesten.

ADRES

U bent van harte welkom in onze showroom:

Bedrijvenweg 6a
7161AJ Neede
Nederland

HOTEL DE KASTANJEFABRIEK

Woont u ver weg? Dan hebben wij nog een leuke aanbieding voor u.
Maak uw bezoek onvergetelijk met een verblijf in hotel De Kastanjefabriek, gelegen op de grens van Twente en de Achterhoek.
Breng een bezoek aan prachtige dorpen zoals Bredevoort, Winterswijk, Delden of Ootmarsum.

Het eeuwenoude pand was vroeger een textielfabriek en is gerenoveerd tot Hotel De Kastanjefabriek. Een Hotel waar de echte Achterhoekse gastvrijheid en gemoedelijkheid nog terug te vinden is.
Kom heerlijk tot rust met een wandeling langs de Berkel en breng een bezoek aan de Mallumse Molen.
Boek nu met 10% korting klik hier

 

 

OPENINGSTIJDEN

Om een afspraak te maken belt u: 0031 (0)651095558
of maak direct online een afspraak

 
 

Ma: Gesloten
Di: Gesloten
Wo: Op afspraak
Do: Op afspraak
Vr: Op afspraak
Za: Op afspraak
Zo: Op afspraak

Gesloten:

Zondag 9 April
Zondag 28-Mei
Maandag 7-8 - Zondag 13-8
Vrijdag 8 sep - Zaterdag 9 sep
Vrijdag 22 Dec - Maandag 8-1-2024