Kussens

Filteren
Selectie verfijnen

BEZOEK ONZE SHOWROOM

HOTEL DE KASTANJEFABRIEK!

Combineer je bezoek met een lekker weekendje weg
BOEK JE AFSPRAAK
Sunproof stof
Warmtekussens
Sterk & slijtvast

Ontwerp uw eigen kussens.

Onze buitenkussens maken het mogelijk om comfortabel in de tuin te zitten. The Dutchwoodcraft Company heeft een eigen naaiatelier waar uw kussens op maat worden gemaakt. Wij gebruiken Sunproof stoffen van 100% olefin. Uiteraard maken wij alle hoezen met een rits zodat u ze op 30 graden kunt wassen. Het standaard schuim dat wij gebruiken heeft een SG35 waarde. Dat is een harde en uitstekende kwaliteit, u krijgt geen zitkuilen! Wilt u een ander type schuim, kom het uitproberen in onze showroom!

Categories

Verwarmde buitenkussens.

Cosipillows maken koele avonden aangenamer en comfortabeler, zowel binnen als buiten. De verwarmingskussens van Cosi zijn voorzien van een infrarood verwarmingselement en zijn gemaakt van hoogwaardige Sunbrella stof. Dit materiaal maakt de kussens bestand tegen UV-stralen en schimmelvorming. Dit maakt de kussens geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Alle kussens zijn milieuvriendelijk omdat ze direct op het lichaam worden verwarmd, waardoor er geen thermostaat binnenshuis nodig is. De kussens hebben drie warmtestanden die eenvoudig te selecteren zijn met de warmteknop. We hebben ook diverse accessoires, zoals de Cosiscope, om uw tuin nog aangenamer te maken. Naast buitenkussens vindt u bij ons ook garden furniture. We hebben meubels voor volwassenen, maar ook outdoor furniture voor kinderen.

Lookbook-main
Kussens 1
Kussens 2
Kussens 3
Kussens 5
Kussens 4
Kussens 6

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Of u nu een buitenkeuken of een hoekbank we hebben alles. Met onze producten wordt uw terras een feest. Heeft u vragen over ons assortiment? Bel ons alstublieft 0031 (0)651095558 , Stuur een e-mail naar info@dutchwoodcraft.nl of vul ons contact formulier in