Cosipillow Knitted Naturel 50x50cm

Regular Price € 129,00 Special Price € 109,00
Verdere informatie vindt u hieronder. Indien u andere wensen of vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen 

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Cosiscoop Knitted Naturel 50x50cm

Cosipillow Knitted Naturel 50x50cm

Bij dalende temperaturen maken Cosipillows uw avond gezellig en comfortabel. De Cosi verwarmingskussens zijn voorzien van een infrarood verwarmingselement en zijn gemaakt van hoogwaardige Sunbrella stof.

Dankzij het materiaal zijn de verwarmingskussens UV-, kleur- en schimmelbestendig, waardoor ze geschikt zijn voor binnen- en buitengebruik. Terwijl u met een drankje op de bank of in een fauteuil zit, zorgen de verwarmingskussens voor een behaaglijk en comfortabel gevoel.

Alle Cosipillows zijn milieuvriendelijk omdat de verwarmingskussens uw lichaam direct verwarmen zonder warmte te verliezen aan de (buiten)lucht. Dat bespaart warmte en energie omdat de thermostaat niet hoeft te worden opgedraaid. Cosipillows hebben drie warmtestanden: laag 38°C, midden 45°C en hoog 50°C. Kies een warmtestand met de bedieningsknop op het kussen. Door op de knop te drukken wordt het infrarood verwarmingselement geactiveerd, zodat je 's avonds kunt genieten van de comfortabele warmte die de Cosipillow biedt.

De kussenhoes van het verwarmingskussen kan gewassen worden volgens de wasvoorschriften. Deze vindt u op het label aan de binnenkant van het kussen. Let op: het binnenkussen en het infraroodsysteem kunnen en mogen niet gewassen worden.

Cosipillows worden geleverd inclusief een oplaadbare batterij en een adapter.

 

Article number 5810090
Ean code 8712757469680
Material Sunbrella fabric
Colour Natural - Knitted
Heat capacity Low 38°C, mid 45°C and high 50°C
Heat output High
Including Rechargeable battery and adapter
Collection Cosipillow
Dimensions Cosipillow 50 x 50 cm

BEZOEK ONZE SHOWROOM

HOTEL DE KASTANJEFABRIEK!

Combineer je bezoek met een lekker weekendje weg
BOEK JE AFSPRAAK