Buitenkeuken Marseille

Losse elementen
€ 0,00
Verdere informatie vindt u hieronder. Indien u andere wensen of vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen 

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Outdoor Kitchen Marseille
Qty:

Buitenkeuken Marseille

Modulaire buitenkeuken voorzien van een hoge kast
Door de verschillende elementen samen te voegen, kunt u de beste en meest praktische keukenoplossing voor uw terras creëren.
U heeft de keuze uit een element met een werkblad en voorzien van twee deuren.
Een element voorzien van een werkblad, koelkast met twee lades en een flessenlade.
Een element voor een pizza oven of kamado..aan u de keuze.
Heeft u andere ideeën over de indeling van het element neem dan contact met ons op.


BBQ

Wij hebben de beste inbouw BBQ die te krijgen zijn. Houdt rekening met de inbouw maat bij het uitdenken van uw keuken.
Clementi Mondo
Boretti Ceramica
Boretti Imperatore Nero
Inbouw breedte 88cm
Grandhall Premium
Inbouw breedte 65cm
Grandhall Maxim
Inbouw breedte 86cm
Grandhall Elite
Inbouw breedte 86cm
Napoleon 500 Serie
Inbouw breedte 86cm
Napoleon 700-32
Inbouw breedte 86cm
Napoleon 700-38
Inbouw breedte 100cm
Napoleon 700-44
Inbouw breedte 115cm
Napoleon Pro 500
Inbouw breedte 82cm
Napoleon Pro 825
Inbouw breedte 142cm

 

Wasbak & Kraan

Reginox is een fabrikant van spoelbakken & kranen van wereldklasse. Daarom werken wij graag met ze samen en natuurlijk is het dutch design! Standaard hebben wij onderstaande artikelen maar mocht u een ander type of merk willen, neem dan contact met ons op.
Reginox Houston
RVS 40x40cm
Reginox Logan
RVS
Reginox Spring
RVS
Reginox Miami
Gunmetal 40x40cm
Reginox Crystal
Gunmetal
Reginox Cano
Gunmetal

 

Werkblad

Standaard gebruiken wij Chinese hardstenen tegels als werkbladen. Deze tegels worden door ons op maat gemaakt. Natuursteen is een van de weinige materialen die geschikt zijn voor buitengebruik. Wij gebruiken deze tegels dan ook omdat het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft. Voor losse element keukens zijn losse tegels natuurlijk noodzakelijk. Wij impregneren de tegels met een kleurverdunner waardoor ze een mooie donkere kleur krijgen en makkelijk te verwijderen zijn voor vetspetters etc. Wilt u een blad uit één stuk, dan kunnen we dat natuurlijk ook maken. Wij gebruiken hiervoor voornamelijk Belgisch hardsteen, maar andere soorten natuursteen of Dekton zijn ook mogelijk. Het is mogelijk om een afspraak te maken met onze leverancier om een blad uit te zoeken. Neem hiervoor contact met ons op.

 

HOUTSOORTEN

Steigerhout voor buitengebruik:

Oorspronkelijk kwam het steigerhout rechtstreeks van de steiger en bevatte het nog de schroeven/spijkers/cementresten. Steigerhout is dus vurenhout en geen aparte houtsoort. Tegenwoordig wordt het hout verouderd, waardoor de planken mooier worden. Toch kunnen wij nooit uitsluiten dat de planken onregelmatigheden vertonen, zoals barsten/scheuren, harsvlekken en kleurverschillen. Natuurlijk schuren we het hout goed. Het onbehandelde steigerhout heeft een bruine, grijze kleur en is verkrijgbaar in 3 en 4,5 cm. Voor buitengebruik gebruiken we alleen hout dat gedroogd is tot 18% vochtgehalte, wat ideaal is voor het maken van meubels. Bij het terugdrogen kan er een verschil zijn in de breedte van de planken, deze varieert tussen 19,3 en 20 cm. Daarom zal de breedte van de tafelbladen niet precies de maat zijn die kan worden gekozen. Een tafelblad van 100 cm is tussen 95 en 100 cm lang.

 

Steigerhout voor interieurs:

Voor binnengebruik gebruiken wij geschaafd steigerhout, dat een mooier effect geeft. Wij kunnen echter nooit uitsluiten dat er onvolkomenheden in de planken zitten, zoals scheuren/twists, harsvlekken en kleurverschillen. Het onbehandelde steigerhout voor binnengebruik heeft een bruine kleur en is verkrijgbaar in 3 en 4,5 cm. Dit hout wordt verder gedroogd tot 12% zodat de effecten minimaal zijn. Bij het terugdrogen kan er een verschil zijn in de breedte van de planken, deze varieert tussen 19,3 en 20 cm. Dit betekent dat de breedte van de tafelbladen niet precies de maat is die kan worden gekozen. Een tafelblad van 100 cm is tussen 95 en 100 cm lang. Wilt u ook het ruwe steigerhout effect voor binnen? Wij kunnen de buitenplanken ook extra drogen, neem hiervoor contact met ons op.

 

Steigerhout algemeen:

Hieronder vindt u enkele voorbeelden wat voorkomt bij steigerhout voor zowel binnen als buitengebruik. Dit voldoet aan de norm en maakt onze meubels uniek. Reclameren is derhalve niet mogelijk.


Noestgaatjes van ca. 1-1,5cm
 

Harsplekjes van ca. 3cm
 

Kopse kanten zijn lichter, het hout heeft alleen aan de buitenkant de verouderde look
 

latafdrukken ontstaan bij het proces en horen bij de used-look van steigerhout
 

latafdrukken ontstaan bij het proces en horen bij de used-look van steigerhout
 

Bij het zaag- en schaafproces kunnen oneffenheden ontstaan in het hout
 

 

Douglas hout:

Douglashout is een van de hardste zachthoutsoorten en daarom van betere kwaliteit dan steigerhout. Wij gebruiken alleen geschaafd Douglas hout dat rechtstreeks uit het Zwarte Woud komt. We drogen het hout om de schimmel in het hout te doden. Dit betekent dat u in onze producten geen "groene schimmel" zult aantreffen. Toch kunnen wij scheuren, knoesten, harsvlekken en kleurverschillen bij Douglasspar niet uitsluiten. Douglas hout heeft een geel-oranje kleur, waardoor het totaal verschilt van steigerhout. Na verloop van tijd veroudert Douglas en kunnen er scheuren in het hout ontstaan.

 

Geen recht op herroeping of teruggave:

Indien meubelen worden gemaakt volgens klantspecifieke wensen of op maat gemaakt voor persoonlijke behoeften, bestaat er voor dit artikel geen herroepings- of retourrecht voor de consument.

 

Stalen:

Wij bieden de mogelijkheid om houtstalen op te sturen. Let wel op, hout is een natuurproduct en kan afwijken op kleur en oneffenheden zoals boven beschreven. U kunt dus niet reclameren indien het meubel afwijkt van de kleurstaal.

BEHANDELING BINNEN

Voor binnen meubelen kan er worden gekozen voor een kleurbehandeling (beits) en een beschermende behandeling (lak).

Beits:

Onbehandeld steigerhout heeft een bruine kleur. Dit kan behandeld worden met een beits of dekkende RAL-kleur. Beits is zeer goed vochtregulerend waardoor het vocht door de beitslaag naar buiten kan, zonder dat de verflaag beschadigd. Beits is verkrijgbaar in naturel, white-wash en grey-wash waarmee u het steigerhout kunt kleuren. Daarnaast kunnen we het hout ook voorzien van een dekkende verflaag in elke RAL-kleur.

 
(Onbehandeld - Grey wash - White wash)

Lak:

Lak vormt een “toplaag” over het hout, waardoor het hout beschermd wordt tegen vochtintrede. Wij adviseren deze beschermende laag dan ook vooral bij badkamer meubels en eettafels. Wij gebruiken een matte, transparante lak zodat de beschermende laag zo min mogelijk zichtbaar is. Let wel op, lak biedt bijvoorbeeld geen bescherming tegen stoffen als aceton (nagellak verwijderaar)..

 

 
(Onbehandeld+lak - Grey wash+lak - White wash+lak)

BEHANDELING BUITEN

Wij adviseren om onze buitenmeubelen te behandelen met een olie. Deze olie is speciaal ontwikkeld voor onze buitenmeubelen van steigerhout. Behalve dat het hout beter bestand is tegen weersinvloeden wordt de levensduur er ook door verlengd. Als het meubel behandeld is hoeft u in principe de eerste twee jaar het meubel niet te onderhouden. Als u het meubel onderhoud dan dient u de bank licht op te schuren en opnieuw te behandelen met een olie. Tevens kan het meubel behandeld worden met een dekkende verf. Behalve de standaard drie kleuren die wij aanbieden kunnen wij het meubel ook behandelen met vrijwel elke andere kleur. De diverse behandelingen zijn bij ons per 1L en 2,5L na te bestellen.

Om te zorgen dat wij aan iedereen zijn wensen voldoen bieden wij de volgende behandelingen aan:

Naturel olie:

De perfecte neutrale behandeling voor buiten. De kleur blijft redelijk gelijk aan de onbehandelde kleur, het trekt iets de kleur van het natuurlijke hout naar boven. In de olie zit een licht grijs pigment wat mooi op de knoesten van het hout zichtbaar blijft. Bij herhaaldelijk gebruik / onderhoud zal het meubel grijzer worden per behandeling. De olie zorgt er tevens voor dat het hout beter beschermt is tegen weersinvloeden en verlengt de levensduur.

White wash olie:

Een niet dekkende behandeling waarbij de kleur van de gekozen houtsoort nog wat doorkomt. De houtnerf en knoesten blijven goed zichtbaar. White wash komt het beste tot zijn recht op oud steigerhout. De olie zorgt er tevens voor dat het hout beter beschermt is tegen weersinvloeden en verlengt de levensduur.

Grey wash olie:

Dit is ook een niet dekkende behandeling waarbij de kleur van de gekozen houtsoort nog wat doorkomt. De houtnerf en knoesten blijven goed zichtbaar. De olie zorgt er tevens voor dat het hout beter beschermt is tegen weersinvloeden en verlengt de levensduur.

RAL verf:

Dekkende verf, zijdeglans RAL kleur. Een dekkende behandeling welke zowel voor binnen als buiten geschikt is. Bij buiten gebruik zal het meubel sneller opnieuw behandeld moeten worden in vergelijking met een olie, zeker de vlakke delen zijn onderhevig aan weer en wind.

 
Scaffolding Wood
(Onbehandeld - Naturel olie - Grey wash olie - White wash olie)
 
Douglas
(Onbehandeld - Naturel olie - Grey wash olie - White wash olie)

BEZOEK ONZE SHOWROOM

HOTEL DE KASTANJEFABRIEK!

Combineer je bezoek met een lekker weekendje weg
BOEK JE AFSPRAAK