Clementi

BEZOEK ONZE SHOWROOM

HOTEL DE KASTANJEFABRIEK!

Combineer je bezoek met een lekker weekendje weg
BOEK JE AFSPRAAK
Italiaans Design
Los verkrijgbaar
Gepatenteerd luchtsysteem
Filter
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Clementi Mondo
  € 1.590,00
 2. Clementi Mondo Gas
  € 2.380,00
 3. Clementi Gold
  € 1.980,00
 4. Clementi Mondo Gold Gas
  € 2.990,00
 5. Clementi Crosti
  € 590,00
 6. Clementi Schepset
  € 290,00
Filter
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Leverancier van hoogwaardige Italiaanse op hout- en op gasgestookte pizzaovens.

Niet alleen zijn wij een bedrijf dat uw pizzaoven uit hoogwaardig materiaal vervaardigd, maar we werken ook met respect voor de natuur. Ons familiebedrijf maakt sinds 1975 pizzaovens, als gevolg van een passie voor echte, authentieke smaken. Wij richten onze aandacht op de klanten en hun behoeften. Het continu op zoek zijn naar verbeteringen maakt Clementi de nummer één van innovatieve producenten van pizzaovens in Italië. Dit heeft onder andere geresulteerd in een gepatenteerd luchtcirculatiesysteem bij het model pizzaoven Clementi Mondo.Uw eigen buitenkeuken met Clementi pizzaoven.

Als specialist in buitenkeukens vinden wij het belangrijk om een complete houten buitenkeuken met pizza oven af te leveren waar u helemaal tevreden over bent. Wij bouwen uw droomkeuken inclusief deze fantastische pizza oven. Voornamelijk bouwen we de buitenkeukens van steigerhout of douglas hout. Heeft u andere wensen neem dan contact met ons op.

Clementi

clementi

Kom in onze showroom de Clementi pizza oven bekijken of bestel eenvoudig online.

Dankzij het gepatenteerde luchtsysteem kan niemand deze pizza oven evenaren. Maak uw tuin compleet, bekijk ons assortiment buitenkeukens bekijken. Voor meer informatie kunt u bellen met 0031 (0)651095558 of stuur een e-mail; info@dutchwoodcraft.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen.